دوربین شبکه (ip camera)

دوربین شبکه یک دوربین دیجیتالی است که برای ارسال اطلاعات خود از شبکه استفاده می کند. هر کدام از این دوربین ها IP مخصوص به خود را دارند و برای ارسال اطلاعات به چیزی به جز شبکه نیاز ندارند. دوربین های IP تصاویر را تقریباً مانند دوربین های دیجیتال می گیرند و فایل ها را برای انتقال از طریق شبکه فشرده می کنند (بر خلاف دوربین های آنالوگ). دوربین های IP ممکن است با یک شبکه سیمی متصل شده از طریق کابل اترنت به یک مودم یا روتر پهن باند یا به صورت بی سیم از طریق یک روتر WiFi استفاده شوند.

دوربین آنالوگ

دوربین های آنالوگ فیلم را ضبط کرده و مستقیماً از طریق کابل کواکسیال به دستگاه DVR منتقل می کنند. سپس، دستگاه DVR ویدئو را از سیگنال های آنالوگ به دیجیتال تبدیل می کند، فایل را فشرده می کند و روی هارد دیسک ذخیره می کند. دوربین های مداربسته سنتی معمولا از دوربین های آنالوگ استفاده می کنند.

تفاوت دوربین شبکه و آنالوگ

  • کیفیت ویدیو: دوربین‌های IP به طور کلی کیفیت فیلمبرداری بالاتری نسبت به دوربین‌های آنالوگ ارائه می‌دهند. آن‌ها محدوده‌های ویدیویی بیشتری مانند میدان دید وسیع یا باریک و قابلیت‌های زوم بهتر را ارائه می‌دهند. و از آنجایی که آن‌ها سیگنال‌های دیجیتالی واقعی را ارسال می‌کنند، جزئیات ویدیویی بسیار بیشتری را ارائه می‌دهند، که آن‌ها را برای تشخیص چهره یا تشخیص شماره پلاک خودرو بسیار بهتر می‌کند.
  • رزولوشن: به طور کلی، دوربین‌های دیجیتال رزولیشن ۶ تا ۲۰ برابر بیشتر از دوربین‌های آنالوگ ارائه می‌دهند.
  • اتصالات wireless : اتصالات شبکه دوربین IP بی‌سیم می‌تواند یک راه حل بسیار عملی در مناطقی باشد که اجرای کابل بسیار دشوار یا گران است.
  • فواصل طولانی:  انتقال آنالوگ با افزایش فاصله و هنگامی که سیگنال از یک فرمت به فرمت دیگر تبدیل می‌شود، وضوح را از دست می‌دهد. در نقطه مقابل با استفاده از دوربین‌های IP ویدیو‌های دیجیتال را تا ۱۰۰ متر از طریق کابل اترنت جفت تابیده و فواصل نامحدود از طریق شبکه‌های IP ارسال کرد. از آنجایی که تصاویر دیجیتالی هستند، در فواصل طولانی و هنگامی که سیگنال بین فرمت‌های مختلف تبدیل می‌شود، وضوح ۱۰۰% خود را حفظ می‌کنند.
  • هوشمندی و مدیریت: دوربین‌های IP هوش شبکه و قابلیت مدیریت از راه دور را ارائه می‌دهند. آن‌ها می‌توانند تصاویر و بخش‌های مختلف تصاویر را به طور همزمان برای گیرندگان مختلف پخش کنند.
  • امنیت: دوربین‌های IP رهگیری داده‌ها را دشوار می‌کنند. آن‌ها داده‌ها را قبل از انتقال از طریق اینترنت به سرور شما رمزگذاری و فشرده می‌کنند و از VPN پشتیبانی می‌کنند.
  • هزینه: با توجه با قابلیت‌ها و امکانات دوربین‌های شبکه هزینه آن‌ها نیز گران‌تر است.

دوربین‌های شبکه و صنعتی در بینایی ماشین

  • دوربین های شبکه: این دوربین‌ها برای کاهش ترافیک شبکه اطلاعات تصاویر را فشرده‌سازی کرده و سپس ارسال می‌کنند. به دلیل فشرده‌سازی تصاویر برخی از جزئیات تصاویر حذف خواهد شد و این امر برای پروژه‌های بینایی ماشین و پردازش تصویر ضعف محسوب می‌شود.
  • دوربین های صنعتی: این دوربین‌ها تصاویر را به صورت داده‌های فشرده نشده (خام) مستقیماً به کامپیوتر ارسال می‌کنند. سپس نرم‌افزار پردازش تصویر مسئول پردازش حجم نسبتاً زیادی از داده‌ها است. مزیت این روش این است که هیچ اطلاعات تصویری از بین نمی‌رود. غالبا این دوربین از دو فناوری تشکیل شدند.: دوربین‌های اسکن ناحیه‌ای و خطی
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *